Всички категории: 26
Теми: 858
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Уважаеми потребители,
Въведен е нов показател „Пас“ в играта Белот, който показва в проценти колко често даден играч избира да не прави обява. Така се добива представа за стила на игра: по-консервативен (чести пасове) или по-агресивен (рядко пасува).
Пример: Играч А е участвал в 10 рунда и е пасувал 6 пъти → „Пас“ = 6/10 = 60%.
Екипът на Djagi.com Ви пожелава приятна игра.
Този показател "Пас", ще е ориентир за Вас как един потребител играе. Дали е агресивен играч или пасивен. Това респективно, ще Ви дава допълнителна информация дали бихте искали да играете с него.
Какво като е агресивен и не пасува,проваля псета си или се описва да го тегли към победа
Никакъв ориентир не е. С една изиграна игра, две вземания от моя страна, и една реконтра от парта ми, играта приключи с наша победа и процента ми стана 89 пас. Какво ще се разбере за стила и развия на играта?
Франки, трябваше първо да помислиш, че всички започваме тази статистика от равен старт и второ,че трябва да мине месец за да разберем дали тя ще е полезна за нас или не.
Аз добре мисля, но играта е отборна. За да не ми пада процента трябва ли да сека парта си? Добрият играч знае кога да пасува, и кога да прецени да направи анонс.Не винаги агресивния начин показва, че играча е добър. Аз имам игри с такива, дето играят сами и няма пас при него, и естествено имам загуба. Нищо няма да покаже този показател Една безсмислена статистика.
Съгласна съм с franki11. Много често напористите секат без карта и влизат , ощетяват парта си , без да им дреме/това, в турнирните игри/. При резултат 147 на 112, да речем, водещите ще пасуват, щом нямат стабилна карта. Всеки е имал такива игри , едните пасуват , другите също, докато не се събере добра карта за анонс. Всички , които сме от 12 години,че и повече в сайта, познаваме играта на поне80% от потребителите и статистиката там не ни касае. Но , щом сте решили , нямам нищо против.
Прекалено агресивният играч за мен се явява пречка (не искам да засегна никой, това е в общия случай, разбира се, има и единици).
Предпочитам да съм по- пасивна със силна игра, тъй като знам, че имат план Б, В и Я (това е в кръга на шегата). Респективно- ставам по- агресивна с по- слаба игра, тъй като анонсирането е първично в повечето случаи.
В този ред на мисли, абсолютно неутрална съм спрямо този показател. За мен не е миродавен, но пък не пречи по никакъв начин, просто не е и полезен (поне за мен).
Това е прекрасно да има още опции. Благодарим
Според мен трябва да се помисли да не се вижда кой колко победи има и колко загуби.
По-полезно щеше да бъде показател казани/изкарани игри.