Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Нов показател „Пас“

Нов показател „Пас“

admin 07 октомври

Уважаеми потребители,

Въведен е нов показател „Пас“ в играта Белот, който показва в проценти колко често даден играч избира да не прави обява. Така се добива представа за стила на игра: по-консервативен (чести пасове) или по-агресивен (рядко пасува).
Пример: Играч А е участвал в 10 рунда и е пасувал 6 пъти → „Пас“ = 6/10 = 60%.

Екипът на Djagi.com Ви пожелава приятна игра.

Виж по-стари
karry 08 октомври

Този показател "Пас", ще е ориентир за Вас как един потребител играе. Дали е агресивен играч или пасивен. Това респективно, ще Ви дава допълнителна информация дали бихте искали да играете с него.

cvetkov58 08 октомври

Какво като е агресивен и не пасува,проваля псета си или се описва да го тегли към победа

franki11 08 октомври

Никакъв ориентир не е. С една изиграна игра, две вземания от моя страна, и една реконтра от парта ми, играта приключи с наша победа и процента ми стана 89 пас. Какво ще се разбере за стила и развия на играта?

zzccgg 08 октомври

Франки, трябваше първо да помислиш, че всички започваме тази статистика от равен старт и второ,че трябва да мине месец за да разберем дали тя ще е полезна за нас или не.

franki11 08 октомври

Аз добре мисля, но играта е отборна. За да не ми пада процента трябва ли да сека парта си? Добрият играч знае кога да пасува, и кога да прецени да направи анонс.Не винаги агресивния начин показва, че играча е добър. Аз имам игри с такива, дето играят сами и няма пас при него, и естествено имам загуба. Нищо няма да покаже този показател Една безсмислена статистика.

analitik99999 08 октомври

Съгласна съм с franki11. Много често напористите секат без карта и влизат , ощетяват парта си , без да им дреме/това, в турнирните игри/. При резултат 147 на 112, да речем, водещите ще пасуват, щом нямат стабилна карта. Всеки е имал такива игри , едните пасуват , другите също, докато не се събере добра карта за анонс. Всички , които сме от 12 години,че и повече в сайта, познаваме играта на поне80% от потребителите и статистиката там не ни касае. Но , щом сте решили , нямам нищо против.

Прана 08 октомври

Прекалено агресивният играч за мен се явява пречка (не искам да засегна никой, това е в общия случай, разбира се, има и единици).

Предпочитам да съм по- пасивна със силна игра, тъй като знам, че имат план Б, В и Я (това е в кръга на шегата). Респективно- ставам по- агресивна с по- слаба игра, тъй като анонсирането е първично в повечето случаи.

В този ред на мисли, абсолютно неутрална съм спрямо този показател. За мен не е миродавен, но пък не пречи по никакъв начин, просто не е и полезен (поне за мен).

viktoria 08 октомври

Това е прекрасно да има още опции. Благодарим

ivan_vul4ev84 09 октомври

Според мен трябва да се помисли да не се вижда кой колко победи има и колко загуби.

_ZloboMiR_ 09 октомври

По-полезно щеше да бъде показател казани/изкарани игри.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 26 Теми: 858 Мнения: 22306